Vitajte na stránke Pivovaru ERB
Obsah stránky je rovnako ako naše pivo určené plnoletým osobám. Návštevou webovej stránky tiež súhlasíte s používaním cookies. Ich používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača. Viac informácií.
Tomuto zámeru bola prispôsobená aj veľkosť kuchyne (2×3 metre), mali sa z nej hosťom vydávať len dve jedlá – nakladaný hermelín a utopence. Tesne pred uvedením konceptu do života, sa vedenie rozhodlo vniesť do jedálneho lístka viac ako dva šmaky k pivu, a tak sa koncept kuchyne zvrhol v pozitívnom zmysle slova do podávania jedál à la Carte.
Reštauráciu spolu s kuchyňou vedie už 5 rokov Mária Siváková (dcéra majiteľa a manželka obchodného riaditeľa pivovaru Ing. Jozefa Siváka). Tím reštaurácie aj s kuchyňou má 14 členov, mnohí z nich stoja v prvej línii od samého začiatku.