Prednáška na UKF


Aktuality — 25. február 2019

Obchodný riaditeľ ERBu je zároveň prvým pivným someliérom na Slovensku a nedávno opäť prijal pozvanie prednášať študentom UKF v Nitre. Jeho priblíženie problematiky varného procesu, histórie piva a párovania jedla s pivom študentov zaujalo, a tak veríme, že ERB opäť prispel k vnímaniu piva ako ušľachtilého nápoja. Mimochodom, tie zapchaté nosy na jednej z fotiek si nevysvetľujte ako ťažký vzduch v prednáškovej sále, ale ako názornú ukážku toho, že bez nosa by ste žiadnu chuť necítili v plnej kráse.

Aktuality

ERB Akadémia: FINE restaurant a Sushi Ki

Pokým začne naplno letná sezóna pripravili sme ERB Akadémiu pre dvoch z našich obchodných partnerov. Reštauráciu Fine nájdete v Malackách...

Celý článok
Aktuality

ERB Akadémia: Hotel Dubná skala, Reštaurácia Fatima a Holiday Inn

Keď sme zakladali Pivovar ERB, jedným z našich cieľov bolo dosiahnuť, aby bolo pivo vnímané ako ušľachtilý spoločenský nápoj. Darí...

Celý článok
Aktuality

ERB Akadémia: TREZOR, Laser Aréna

Tentokrát sa u nás stretli dve prevádzky z dvoch rôznych kútov Slovenska. Reštaurácia Trezor, ktorú nájdete v centre Žiliny, Vám...

Celý článok